Trainingsplek

Herstel blessure gaat steeds beter

Na vele behandelingen en een aangepast trainingsschema gaat de blessure met mijn knie de goede kant op. De afgelopen periode ben ik twee keer per week behandeld door de fysio. Alles wat je maar kon bedenken om de knie zo snel mogelijk te laten herstellen is tijdens deze sessies toegepast. Van tapen, dry-needling en shockwave therapie tot massage.

We zijn inmiddels iets meer dan vier weken bezig en gelukkig gaat het nu steeds beter. Ik ben nog niet geheel pijnvrij, maar de pijn wordt een stuk minder. Dit is vooral goed te merken tijdens het traplopen en uit mijn auto stappen. Vanaf volgende week worden mijn trainingen weer opgeschroefd en hoef ik nog maar één keer in de week naar mijn fysiotherapeut. Ik ben heel blij met de vooruitgang en het voelt super dat alle behandelingen tot nu toe hebben geholpen. Op naar volledig herstel!

Herstel blessure & trainingen gaan steeds beter
Herstel & trainingen gaan steeds beter