Elis Ligtlee tijdens het 3 Bahnen Tournee 2017

Klaar voor het trainingskamp in T-Town, Verenigde Staten

Na een lange reis ben ik gearriveerd in de Verenigde Staten. Door vertragingen hebben we er maar liefst 24 uur over gedaan om in Trexlertown te komen. Inmiddels zijn we gesetteld en klaar om aan het trainingskamp te beginnen. Morgen hebben we een voorbereiding op de wedstrijden en in het weekend staan er twee dagen met wedstrijden op het programma.

Het afgelopen weekend heb ik drie dagen wedstrijden gefietst tijdens het 3 Bahnen Tournee in Duitsland. Als ik terugkijk op de resultaten dan ben ik nog niet tevreden, maar het was wel een goed moment om te kijken waar ik op dit moment sta. Ik kom nu uit een hele andere situatie dan vorig jaar, daarom is het niet te vergelijken, maar ik heb vooral erg genoten van de wedstrijden.

Video – Impressie van het 3 Bahnen Tournee

Vind je het leuk om een impressie te krijgen van het 3 Bahnen Tournee? Bekijk dan even de onderstaande video!