Powervrouwen in beeld

Powervrouwen in beeld voor Free a Girl

Een tijd terug werd ik gevraagd door fotografe Léontine van Geffen – Lamers of ik mee wilde werken aan het project Powervrouwen in beeld. Léontine fotografeert verschillende vrouwen en spreekt met hen over kracht en wat dit voor hen betekent. Ook heeft ze mij gefotografeerd en gesproken. De resultaten van de verschillende portretten worden gebundeld in het boek Powervrouwen in beeld dat uitkomt op 8 maart 2017.

Een deel van de opbrengst wil Léontine doneren aan het goede doel ‘Free a Girl’. Het doel van Léontine is om uiteindelijk € 10.000,- euro binnen te halen voor Free a Girl. Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Ze zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Nederland, Nepal en Thailand. Meer informatie over Free a Girl kun je op deze website vinden: freeagirl.nl/. Ik wilde hier graag aan meewerken om zo ook Free a Girl te kunnen steunen.

Ben je geinteresseerd in het boek of in het project Powervrouwen in beeld, dan kun je informatie vinden op de website powervrouweninbeeld.nl.

Mijn portret voor Powervrouwen in Beeld door Léontine van Geffen - Lamers
Mijn portret voor Powervrouwen in Beeld door Léontine van Geffen – Lamers