lezing-header

Presentaties & Lezingen

Expeditie goud is het inspirerende verhaal van Elis Ligtlee, die na intensieve trainingsjaren op haar 23ste op imposante wijze Olympisch Kampioen Keirin werd. Na het behalen van haar ultieme droom, wordt Elis gekweld door blessures en verliest zij het plezier in de topsport en de motivatie om op het hoogste niveau te blijven acteren. Met opgeheven hoofd neemt zij afscheid van haar topsportcarrière.

Maar wat nu? Hoe waardevol is Olympisch goud? Wie ziet je staan als je geen topsporter mee bent? Hoe groot is je wereld dan nog? Waar vind je de kracht om een nieuwe weg in te slaan?

Het roer gaat om. Elis besluit om vooral dicht bij zichzelf te blijven; sport blijft daarin een centrale rol vervullen naast haar voorliefde van mooie zaken op het gebied van lifestyle; Elis Ligtlee Sports & Lifestyle is geboren. De 10 jaren topsport die achter haar liggen en het reizen over de hele wereld vormen een belangrijke basis om anderen te gaan inspireren en te helpen om hun doelen te bereiken. Daarin ligt haar uitdaging voor de komende jaren.

Expeditie goud is het verhaal van afzien, ongekende successen, blessureleed, een zoektocht naar jezelf, maar vooral het inspirerende verhaal van een winnaar, die nooit zal opgeven en altijd voor goud zal gaan!

De presentatie is zeer geschikt als kick-off of intermezzo tijdens managementsessies, tembuilding of andere zakelijke events. Het handelt over samenwerking, communicatie, authenticiteit en resultaatgerichtheid. Prachtige videobeelden ondersteunen de presentatie en maken het geheel daarmee tot een onderhoudende en aansprekende lezing. Uiteraard kan de lezing ook gecombineerd worden met een fietsclinic.

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met bureau@elisligtlee.com of neem direct contact op via de contact pagina