elis-header-230982
Nieuwe start

Elis Ligtlee Sports & Lifestyle is een feit

Ik kan weer gaan ‘knallen’, maar dan net even anders!

Ruim 5 maanden geleden heb ik mijn topsportcarrière beëindigd. In de tussentijd is er heel veel gebeurd en in deze blog neem ik jullie graag mee naar de ‘geboorte’ van mijn eigen bedrijf: Elis Ligtlee Sports & Lifestyle.

Van de één op andere dag veranderde mijn leven compleet; van fulltime topsporter naar een leven zonder topsport. Wat nu? Hoe ga ik invulling geven aan mijn dagen? Hoe gaat mijn toekomst eruit zien? Vragen te over, maar géén panklare antwoorden. Ik besloot om mijzelf even de tijd te geven om me goed te oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Thuis zitten was voor mij in ieder geval geen optie. Ik bezocht diverse bedrijven, liep stage, maar nergens had ik het gevoel ‘this is it!’. Tegelijkertijd kreeg ik wel de bevestiging dat ik het leuk vind om mensen te helpen en te motiveren.

Ik zocht contact met Corine Berkel van Mood Concepts en samen hebben we verschillende gesprekken gevoerd over mijn ideeën, de kansen en de mogelijkheden. Uiteindelijk resulteerde dit in een concept voor een eigen bedrijf, waarmee ik mensen hoop te gaan helpen om hun persoonlijke (sportieve) doelen te gaan bereiken en te inspireren. Het fijne is dat dit concept heel dicht bij mijzelf blijft en dat voelt goed. Ik ga 3 diensten leveren; fietsclinics, lezingen en presentaties en personal training en voedingsadvies. Mijn voorliefde voor ‘mooie spullen’ kan ik kwijt in een speciaal ‘lifestyle-portal’ op mijn website : ‘Elis Choice’.

26 April stond ik op de stoep bij de Kamer van Koophandel in Apeldoorn om mijn eigen bedrijf in te schrijven; Elis Ligtlee Sports & Lifestyle. Ineens werd het echt. De afgelopen maand heb ik samen met Corine veel gesprekken gevoerd en veel nieuwe mensen leren kennen, die me willen helpen om mijn nieuwe bedrijf handen en voeten te geven. Ik ga samenwerken met SOS Sport & Events voor de fietsclinics, ik ben ambassadeur geworden van het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem, ik ga trainingen volgen bij Smart2Move om me nog verder te ontwikkelen als personal trainer en vanaf 1 september ga ik een exclusief samenwerkingsverband aan met Anytime Fitness in Dieren om daar als personal trainer aan de slag te gaan. Door al deze ontwikkelingen was het ook nodig om de website volledig te vernieuwen en wat is die mooi geworden. Daar wil ik Best4U Media en mijn lieve vriend Emmo heel erg voor bedanken!

Grote dank ook aan mijn lieve ouders, die mij zo hebben geholpen in deze toch wel grote switch in mijn leven. Dank ook aan allen, die mijn nieuwe ideeën omarmen en me daarin steunen, familie, vrienden, mijn nieuwe zakenpartners en in het bijzonder Emmo en Corine. Jullie lieten me inzien dat er ‘meer dan goud’ is! Ik kan weer gaan ‘knallen’ op mijn manier, maar nu op een hele andere fiets! 😊

Ik ben trots op hetgeen wij in een paar maanden hebben neergezet en heb er enorm veel zin in om er een groot succes van te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem vooral een kijkje nemen op de vernieuwde website: www.elisligtlee.com.

Hopelijk tot gauw!
Liefs,

Elis

 

Deel dit bericht: